Đoạn văn tiếng Anh viết về Tết Trung thu (9 mẫu) Viết đoạn văn tiếng Anh về Tết Trung thu

Giới thiệu Tải về
  • 5 Đánh giá

Viết 1 đoạn văn bằng tiếng Anh về Tết Trung thu là một trong những chủ đề quen thuộc, thường xuất hiện trong các bài học và bài thi tiếng Anh của các bạn học sinh THCS. Tuy nhiên không phải bạn nào cũng biết cách viết.

Hiểu rõ được điều đó, trong bài viết dưới đây Download.vn giới thiệu bài luận và 9 đoạn văn tiếng Anh viết về Tết trung thu hay nhất. Qua tài liệu này giúp các bạn có thêm nhiều tư liệu tham khảo, trau dồi vốn từ tích lũy thêm kiến thức để biết cách viết đoạn văn hay và hoàn chỉnh. Ngoài ra các bạn tham khảo thêm đoạn văn viết về sở thích, đoạn văn viết về Tết. Chúc các bạn học tốt.

Từ vựng tiếng Anh về Tết Trung Thu

Từ tiếng AnhPhiên âmNghĩa
Mid-autumn festival/mɪdɔːtəm/Tết Trung thu
Moon cake/ˈmuːn keɪk/Bánh Trung thu
Lion dance/ˈlaɪ.ən dɑːns/Múa lân
Toy figurine/tɔɪ fɪɡ.əˈriːn/Tò he
Mask/mɑːsk/Mặt nạ
Moon/ˈmuːn/Mặt trăng
Lantern/ˈlæn.tən/Đèn lồng
Banyan/ˈbænjæn/Cây đa
Star-shaped lantern/stɑːr ʃeɪpt ˈlæn.tən/Đèn ông sao
Lantern parade/ˈlæntən pəˈreɪd/Rước đèn
Moon goddess/ˈmuːn/ /ɡɒd.es/Chị Hằng

Cách viết đoạn văn tiếng Anh

Thông thường trong một đoạn văn chuẩn thường phải có câu chủ đề. Trong câu chủ đề phải có hai phần: chủ đề và ý chính.

- Chủ đề: Thông thường câu chủ đề là câu mở đầu bài viết. Mặc dù trong cách viết tiếng Anh, câu chủ đề còn có thể có các vị trí khác trong bài viết, nhưng để an toàn và không tự làm khó mình nên sử dụng cách viết với câu chủ đề là câu đầu tiên.

- Ý chính: Khi đã có câu chủ đề, ta phải tìm ý để có thể triển khai ý chính. Việc tìm ý không quá phức tạp. Thí sinh chỉ cần tự đặt ra những câu hỏi liên quan đến câu chủ đề sau đó tự trả lời chúng. Những câu hỏi này thường bắt đầu bằng các từ nghi vấn (question words) như What, When, Where, Why, How.

Những câu trả lời cho các câu hỏi trên sẽ được sử dụng như supporting sentences (các câu văn chứng minh, diễn giải ý chính trong câu chủ đề).

Khi đã có các supporting sentences, người viết chỉ cần ráp nối chúng lại thì sẽ có một đoạn văn hoàn chỉnh. Tuy nhiên, mấu chốt ở công đoạn này là bạn phải biết sắp xếp các câu văn theo một trật tự nhất định chứ không phải "có gì viết nấy".

Cách sắp xếp supporting sentences trong một đoạn văn: Tùy theo đề bài, người viết có thể sắp xếp supporting sentences theo 1 trong các trật tự dưới đây:

  • Từ các chi tiết quan trọng nhất đến ít quan trọng nhất
  • Từ các chi tiết ít quan trọng nhất đến chi tiết quan trọng nhất (ngược với cách 1).
  • Theo trật tự thời gian (cái gì xảy ra trước kể trước, cái gì xảy ra sau kể sau).
  • Theo trình tự của công việc phải làm (ví dụ như bạn đang hướng dẫn người khác nấu cơm thì bạn sẽ chỉ họ làm theo các bước: Thứ nhất, lấy gạo bỏ vào nồi. Thứ hai, vo gạo. Thứ ba, bỏ nồi vào nồi cơm điện (nếu nấu bằng nồi cơm điện). Thứ tư, cắm phích vào ổ điện. Thứ năm, bật công tắc nấu. Cuối cùng, chờ khoảng 20 đến 25 phút thì cơm chín.
  • Theo trình tự không gian. Thường trật tự này chỉ được áp dụng trong một đoạn văn tả quang cảnh/nơi chốn.

- Cuối cùng, bạn có thể kết thúc bài viết bằng một câu kết (concluding sentence). Thông thường câu kết được thực hiện bằng cách viết lại câu chủ đề theo một dạng khác.

Đoạn văn tiếng Anh viết về Tết trung thu

Đoạn văn mẫu 1

Tiếng Anh 

The Mid-Autumn festival dates back to the Rice Civilization of the Red River delta, over 4,000 years ago. It is held on the 15th day of the 8th lunar month (often in late September or early October) in the middle of autumn and it is celebrated for a whole day. Besides the Tet Holiday, Mid-Autumn festival is one of the most famous festivals and it is a traditional celebration for Vietnamese children. Children are provided with many nice lanterns - star lanterns, flower lanterns and diverse funny masks for special performance in the evening of the full moon. Everywhere is fallen in the active and colorful air. The main point of the Mid-Autumn is that children use the beautiful lanterns, wear funny masks, perform fantastic lion dances and sing folklore songs in the house's grounds or on the streets when the moon is rising. Mooncakes are specific cakes and are only for this festival. Moon cakes, which are made from flavor, meat, egg, dried fruit, pumpkin's seed, peanut, are so sweet and good tasting. Mooncakes symbolize Luck, Happiness, Health and Wealth on the Mid-Autumn day. Apart from mooncakes and lanterns, the other most visible tradition related to Mid-Autumn festival is the lion dance. On the nights leading up to the holiday, groups of children parade through the streets – some of the children maintain a martial beat on drums, while others control an extravagantly decorated 'lion' crafted from molds and paper. The children approach homes and businesses and ask the owners for their permission to perform. If they agree, the children put on a show that is believed to bring a blessing of luck and fortune. Afterwards the host gives the children lucky money as a sign of gratitude. Mid-Autumn celebration is also an opportunity for members of the family to get together and share everything in their year. The young generation express their gratitude to the old generation. The parents show their love for their children. For others, because the traditional time to have this festival is usually after harvesting the crops, it is as the congratulation for the full harvest.

Tiếng Anh

Tết Trung thu có nguồn gốc từ nền văn minh lúa nước của vùng châu thổ sông Hồng, cách đây trên 4.000 năm. Nó được tổ chức vào ngày 15 tháng 8 âm lịch (thường vào cuối tháng 9 hoặc đầu tháng 10) vào giữa mùa thu và nó được tổ chức trong cả ngày. Bên cạnh Tết Nguyên Đán, Tết Trung Thu là một trong những lễ hội nổi tiếng nhất và là lễ truyền thống của trẻ em Việt Nam. Các em thiếu nhi được cung cấp nhiều lồng đèn xinh xắn - lồng đèn ông sao, đèn hoa đăng và các loại mặt nạ ngộ nghĩnh đa dạng để biểu diễn đặc sắc trong đêm hội trăng rằm. Mọi nơi đều rơi vào không khí sôi động và đầy màu sắc. Điểm chính của Tết Trung thu là trẻ em được rước đèn xinh xắn, đeo mặt nạ ngộ nghĩnh, múa lân điêu luyện và hát các bài hát dân gian trong sân đình hoặc ngoài đường khi trăng lên. Bánh trung thu là loại bánh đặc trưng và chỉ dành riêng cho lễ hội này. Bánh trung thu được làm từ hương liệu, thịt, trứng, trái cây sấy khô, hạt bí đỏ, đậu phộng nên rất ngọt và ngon. Bánh Trung thu tượng trưng cho May mắn, Hạnh phúc, Sức khỏe và Sự giàu có trong ngày Trung thu. Ngoài bánh trung thu và đèn lồng, một truyền thống khác dễ thấy nhất liên quan đến Tết Trung thu là múa lân. Vào những đêm trước ngày lễ, các nhóm trẻ em diễu hành qua các đường phố - một số trẻ em duy trì nhịp võ trên trống, trong khi những trẻ khác điều khiển một 'con sư tử' được trang trí lộng lẫy được làm thủ công từ khuôn và giấy. Những đứa trẻ tiếp cận các ngôi nhà và cơ sở kinh doanh và xin phép chủ sở hữu để thực hiện. Nếu họ đồng ý, những đứa trẻ sẽ đặt một chương trình được cho là sẽ mang lại may mắn và tài lộc. Sau đó, người dẫn chương trình lì xì cho các em như thể hiện lòng biết ơn. Tết Trung thu cũng là dịp để các thành viên trong gia đình sum họp, chia sẻ mọi điều trong năm. Thế hệ trẻ bày tỏ lòng biết ơn đối với thế hệ già. Các bậc cha mẹ thể hiện tình yêu thương của họ đối với con cái của họ. Đối với những người khác, vì thời gian truyền thống để tổ chức lễ hội này thường là sau khi thu hoạch mùa màng, đó là lời chúc mừng cho mùa màng bội thu.

Đoạn văn mẫu 2

Tiếng Anh

Besides the Tet Holiday, the Mid-Autumn festival is one of the most famous festivals and it is a traditional celebration for Vietnamese children. The Mid-Autumn celebration is an opportunity for members of the family to visit together and share together everything in their year. Because autumn is the time of the beginning of the new school year, so the adults and parents often give gifts to the children. Children use the beautiful lanterns, wear funny masks, perform fantastic lion dances, sing folklore songs in the house’s grounds or in the streets when the moon is rising. It is really an exciting show. On this day, the adults and the parents prepare many different foods - Mooncakes, candies, biscuits, jellies, and fruit, such as grapefruit, longan fruit, bananas, apples, mango, etc.

Tiếng Việt

Bên cạnh Tết Nguyên Đán, Tết Trung Thu là một trong những lễ hội nổi tiếng nhất và là lễ truyền thống của trẻ em Việt Nam. Tết Trung thu là dịp để các thành viên trong gia đình cùng nhau thăm hỏi, cùng nhau chia sẻ mọi điều trong năm. Vì mùa thu là thời điểm bắt đầu năm học mới nên người lớn và các bậc phụ huynh thường tặng quà cho các em nhỏ. Trẻ em sử dụng những chiếc đèn lồng xinh xắn, đeo những chiếc mặt nạ ngộ nghĩnh, biểu diễn những điệu múa lân tuyệt vời, hát những bài hát dân gian trong khuôn viên ngôi nhà hoặc trên đường phố khi trăng lên. Đó thực sự là một chương trình thú vị. Vào ngày này, người lớn và cha mẹ chuẩn bị nhiều loại thực phẩm khác nhau - Bánh trung thu, kẹo, bánh quy, thạch và trái cây như bưởi, nhãn, chuối, táo, xoài, v.v.

Đoạn văn mẫu 3

Tiếng Anh

The Mid-Autumn Festival is an important traditional holiday in my country. Mid-Autumn festival is celebrated not only in Vietnam but also in some other parts of Asia as well, such as China, Japan or Korea. And it is often celebrated on the 15th day of the 8th month of the lunar calendar with a full moon at night. In the past, on this day the moon was brightest and roundest which represented the family reunion or gatherings. Therefore, families and friends often came together or harvested crops for the festival. Nowadays, Mid Autumn Festival is mainly for young children in Vietnam to enjoy the best time of the year. But not only can children celebrate this day but also adults can, adults who wish to have a chance to remind them of their childhood and feel young again. During this exciting Autumn festival, making masks and lanterns is probably one of many activities that take place. A lot of groups of young Vietnamese have created unique and trendy lanterns yet can still preserve the traditional beauty. When I was a little kid and living in the countryside, our little alley was teeming with different teams of dragon dancers. Dragon dancers dance to every household in their village, it is like “treat or trick” in western culture, they will not stop until you give them some lucky money. And when speaking of Mid-Autumn, we can’t help but to mention the Moon cake. The round shape of the moon cake signifies completeness and reunion of families.

Tiếng Việt

Tết Trung thu là một ngày lễ truyền thống quan trọng ở nước tôi. Tết Trung thu không chỉ được tổ chức ở Việt Nam mà còn ở một số khu vực khác của Châu Á như Trung Quốc, Nhật Bản hay Hàn Quốc. Và nó thường được tổ chức vào ngày 15 tháng 8 âm lịch, đêm rằm. Trước đây, vào ngày này mặt trăng sáng nhất và tròn nhất, tượng trưng cho sự đoàn tụ hay sum họp của gia đình. Vì vậy, các gia đình và bạn bè thường đến cùng nhau hoặc thu hoạch mùa màng cho lễ hội. Ngày nay, Tết Trung thu chủ yếu dành cho trẻ nhỏ ở Việt Nam để tận hưởng khoảng thời gian vui vẻ nhất trong năm. Nhưng không chỉ trẻ em có thể kỷ niệm ngày này mà người lớn cũng có thể, những người lớn mong muốn có cơ hội để nhắc nhở họ về tuổi thơ của họ và cảm thấy trẻ lại. Trong lễ hội mùa Thu thú vị này, làm mặt nạ và làm đèn lồng có lẽ là một trong nhiều hoạt động được diễn ra. Rất nhiều nhóm bạn trẻ Việt Nam đã sáng tạo ra những chiếc đèn lồng độc đáo, hợp thời trang nhưng vẫn giữ được nét đẹp truyền thống. Khi tôi còn nhỏ và sống ở vùng nông thôn, con hẻm nhỏ của chúng tôi có rất nhiều đội múa rồng khác nhau. Các vũ công rồng múa đến từng hộ gia đình trong làng của họ, nó giống như “xử hay lừa” trong văn hóa phương Tây, họ sẽ không dừng lại cho đến khi bạn cho họ một số tiền lì xì. Và nói đến Trung thu thì không thể không nhắc đến bánh Trung thu. Hình tròn của bánh trung thu biểu thị cho sự trọn vẹn, đoàn tụ của gia đình.

Đoạn văn mẫu 4

Tiếng Anh

Tet Trung Thu, as it is known in Vietnam, or the Mid-Autumn Moon Festival as we refer to in foreign countries, is a wonderful, ancient festival that revolves around children. Vietnam’s Mid-Autumn Moon Festival (or Full moon Festival) takes place on the full moon night (15th of the Lunar August), the most charming and picturesque night of the year. The festival involves the customs of moon contemplating, procession of star & moon – shaped lanterns, lion dance, as well as holding parties with moon cakes and fruits. The festival is very much like a combination of Halloween and Thanksgiving. On the night of Lunar August 15th, the streets are full of people buying festival stuff and wandering. Besides the assorted paper lanterns, cakes, candies, the toy animals made of rice dough, the dragon heads and faces of the Earth God made of paper are displayed everywhere in the markets. Children parade on the streets, singing and carrying colorful lanterns of different sizes and shapes, such as fishes, stars, butterflies, which spin when candles are inserted, representing the earth circling the sun. In well-off families, the mid-autumn banquet is to show up their nubile girls’ cooking abilities. This festival is mostly geared to children, thus, to help children get ready for the Festival, parents can help them make their lanterns and costumes for the lantern procession and discuss the history and culture of Vietnam. Showing our love for our children and teaching of Vietnam’s love for their children is a wonderful reason to celebrate!

Tiếng Việt

Tết Trung Thu là một lễ hội cổ xưa, tuyệt vời xoay quanh trẻ em. Lễ hội Trung thu (hay Lễ hội trăng rằm) của Việt Nam diễn ra vào đêm rằm (15 tháng 8 Âm lịch), một đêm đẹp nhất trong năm. Lễ hội bao gồm các phong tục ngắm trăng, rước đèn ông sao & mặt trăng, múa lân cũng như tổ chức tiệc với bánh trung thu và trái cây. Lễ hội rất giống sự kết hợp giữa Halloween và Lễ tạ ơn. Đêm 15/8 Âm lịch, các tuyến phố chật cứng người mua đồ lễ hội và lang thang. Bên cạnh các loại đèn lồng bằng giấy, bánh, kẹo, các con vật đồ chơi làm bằng bột gạo, đầu rồng, mặt của Thần Thổ công bằng giấy được bày bán khắp nơi trong các chợ. Trẻ em diễu hành trên đường phố, ca hát và mang theo những chiếc đèn lồng nhiều màu sắc với nhiều kích cỡ và hình dạng khác nhau, chẳng hạn như cá, ngôi sao, con bướm, sẽ quay tròn khi cắm nến, tượng trưng cho trái đất quay quanh mặt trời. Ở những gia đình khá giả, tiệc trung thu là để thể hiện khả năng nấu nướng của các cô cậu học trò. Lễ hội này hầu hết hướng đến trẻ em, do đó, để giúp các em chuẩn bị sẵn sàng cho Lễ hội, các bậc phụ huynh có thể giúp các em làm lồng đèn và trang phục cho lễ rước đèn và thảo luận về lịch sử, văn hóa của Việt Nam. Thể hiện tình yêu của chúng ta đối với con cái của chúng ta và dạy về tình yêu của Việt Nam cho con cái của họ là một lý do tuyệt vời để ăn mừng!

Đoạn văn mẫu 5

Tiếng Anh

The fruits, moon cakes, lanterns, and lion dances are four items that are the most important preparation for the Mid-Autumn Festival. People buy seasonal fruits such as grapefruits, logan fruits, bananas, apples for this occasion. Moon cakes are a significant part of the Vietnamese Mid-Autumn Festival nowadays. People think moon cakes are indicative of the moon’s quiet, beautiful sight, and some even say “No mooncakes, no festival”. People used to make them by hand a very long time ago. Nowadays, the bulk of moon cakes are made by factory employees. Last but not least, the festival is never completed without the lion dance. Lion dances are a sign of prosperity, success, health, and wealth, so many lion dance competitions are held. Family members meet up to eat moon cake, gaze at the year’s most stunning moon, and talk with each other.

Tiếng Việt

Mâm quả, bánh trung thu, lồng đèn, múa lân là bốn vật phẩm chuẩn bị cho Tết trung thu quan trọng nhất. Mọi người mua trái cây theo mùa như bưởi, nhãn, chuối, táo cho dịp này. Bánh trung thu vẫn là một phần không thể thiếu trong Tết Trung thu của người Việt Nam hiện nay. Mọi người nghĩ rằng bánh trung thu biểu tượng cho vẻ đẹp tĩnh lặng của mặt trăng, thậm chí có người còn nói “Không có bánh trung thu, không có lễ hội”. Người ta đã từng làm chúng bằng tay từ rất lâu trước đây. Ngày nay, hầu hết bánh trung thu đều do nhân viên nhà máy làm. Cuối cùng nhưng không kém phần quan trọng, lễ hội không bao giờ trọn vẹn nếu không có màn múa lân. Múa sư tử là biểu hiện của sự thịnh vượng, thành công, sức khỏe, phú quý nên rất nhiều cuộc thi múa lân được tổ chức. Các thành viên trong gia đình gặp nhau để ăn bánh trung thu, ngắm nhìn mặt trăng đẹp nhất trong năm và trò chuyện với nhau.

Đoạn văn mẫu 6

Tiếng Anh 

Mid-Autumn Festival has arrived. My favorite is to sit by the window watching the moon with her. Happy! Confectionery is presented a tray. The whole family sat down to eat together. That is what it calls the Full Moon Night! Eating moon cake, watching the full moon light. After that, I also played lanterns. The lanterns light up on the moonlit night in my hometown. Oh how I really like the Mid-Autumn Festival! The Mid-Autumn Festival is always very happy every year. I hope every year is happy like this.

Tiếng Việt 

Tết Trung thu đã đến. Em thích nhất là được ngồi bên cửa sổ ngắm trăng cùng bà. Vui thật! Bánh kẹo được bày ra một chiếc mâm. Cả nhà cùng ngồi ăn với nhau. Thế mới gọi là đêm Rằm Trung Thu! Được ăn bánh Trung Thu, được xem ánh trăng rằm. Sau đó, em còn được chơi lồng đèn. Những chiếc đèn lồng thắp sáng giữa đêm trăng ở quê em. Ôi Tết trung Thu thật là thích biết bao! Tết Trung thu năm nào cũng thật vui vẻ. Em hi vọng năm nào cũng được vui như thế này.

Đoạn văn mẫu 7

Tiếng Anh 

Mid-Autumn festival, which is held on the Fifteenth day of August in the Lunar, is the festival of children. This is the time that the moon is the roundest and brightest in the year. This festival is associated with the legend of Cuoi with a banyan tree and the story of the Moon goddess. In Vietnam, there are many traditional activities for both adults and children during the festival. On the occasion of the festival, parents buy their children masks, star lanterns, toy figurines and drums. Besides, adults prepare the food in order to celebrate the Full-moon Festival. The food includes Moon-cakes, candies, sugar-canes, grapefruits and many other fruits. When the moon is the highest in the sky, children will dance and sing, watch and admire the Moon, and eat Moon-cake and fruits. Children also celebrate the Mid-Autumn Festival with traditional 5-pointed star shaped lanterns along the streets. In somewhere, people hold the lion dance activities performed by both trained professional groups and amateurs. With the exciting activities of Mid-Autumn Festival, it proves that this is not only the festival of children but also Tet holiday members.

Tiếng Việt

Tết Trung thu, được tổ chức vào Rằm tháng tám Âm lịch, là ngày Tết của trẻ em. Đây là thời điểm mà mặt trăng tròn nhất và sáng nhất trong năm. Tết này gắn liền với truyền thuyết về chú Cuội với cây đa và chị Hằng. Ở Việt Nam, có nhiều các hoạt động truyền thống dành cho cả người lớn và trẻ em trong suốt lễ hội. Vào dịp Tết, cha mẹ mua cho con cái của họ mặt nạ, đèn ông sao, tò he.. Bên cạnh đó, người lớn bày cỗ để mừng trung thu. Đồ ăn bao gồm bánh trung thu, kẹo, mía, bưởi và nhiều loại trái cây khác. Thời điểm trăng lên cao, trẻ em sẽ vừa múa hát vừa ngắm trăng và phá cỗ. Trẻ em cũng mừng trung thu bằng việc rước đèn ông sao dọc các con phố. Ở một số nơi, người ta tổ chức múa Lân được trình diễn bởi cả những đoàn chuyên nghiệp cũng như nghiệp dư. Với các hoạt động sôi nổi của ngày Tết trung thu, có thể thấy đây không chỉ là ngày Tết của thiếu nhi mà còn là ngày Tết Đoàn viên.

Đoạn văn mẫu 8

Mid-Autumn Festival is a day that we are all eager and looking forward to. Every year, as we prepare for the full moon day of August, our parents will buy us two of us a lantern and a pair of delicious scones. On the evening of the 15th, when it was just dusk, the pounding sound of the tiny army's frog drums urged everyone to hurry and prepare. We joined and headed towards the village culture house. Dozens of colorful lanterns, fish-shaped ones, butterfly-shaped ones, stars, ... fluttering, fluttering, glowing. After the introduction of the sister in charge of the delegation, we lined up in a long line around the stage. In the middle is a tray with all kinds of fruits and candies, everyone can love it. The most expected performance is the exciting lion dance. We both broke the deck together and watched the show. I really love the Mid-Autumn Festival because through that occasion we know more solidarity and love each other.

Bài mẫu tiếng Anh về Tết Trung Thu

Mid – Autumn Festivals is one of the most fastinating and colorful festivals. It is usually celebrated on the 15th day of the 8th month of the lunar calendar with full moon at night. Nowadays, Mid – Autumn is not only attractive to children, but also adults who wish to have a chance to remind their childhood and feeling young again.

In Vietnam, the Mid – Autumn is also called “Trung thu” Festival which is associated with the legend of Cuoi, a popular Vietnamese fairy tale that explains the origin of festival.

On this occasion, many funny and interesting activities take place. Making lanterns is one of the activities in this festival. Such funny masks and various lanterns are carefully made by skillful artisans. Nowadays, groups of young Vietnamese create unique and beautiful lanterns based on the traditional ones.

Meanwhile, adults prepare parties with many different foods from Moon Cakes, candies, and biscuits to fruits. Among those, Moon Cake is the most important and specific cake which is only produced in this festival. Moon Cake is the combination of flavor, meat, egg, dried fruit, pumpkin’s seed, and peanut, all of them create a sweet and good taste. The meaning of this cake is symbolizing Luck, Happiness, Health and Wealth. Besides, children during the festival are provided with many nice lanterns of all interesting shapes like star, flower and various funny masks used for special performances in the full-moon evening.

The main activity of the Vietnamese festival is that children take the beautiful lanterns, wear funny and colorful masks, and then perform fantastic lion dances, sing folklore songs in the house’s grounds or in the streets when the moon is rising. That is the most interesting moment of the festival. As this is a chance for family members reunite and share everything together. The young will express their gratitude to the old, while children will receive love and gifts from their parents.

In conclusion, the Mid – Autumn festival is a memorable experience of every Vietnamese child. This festival is one of many other great traditions of Vietnam’s cultural beauty.

Chia sẻ bởi: 👨 Trịnh Thị Thanh
Mời bạn đánh giá!
  • Lượt tải: 126
  • Lượt xem: 30.712
  • Dung lượng: 159,4 KB
Tài liệu tham khảo khác